Fosiel vrij rijden voor 2030 is onze visie!

ADR Transport en verhuur

ADR Transport

Holthausen Energy Points is ook gespecialiseerd in het transporteren van ADR goederen waaronder gas cilinders en het transporteren van gas tube trailers wij hebben hiervoor onze eigen combinaties met onze eigen trailers wij helpen u daarom ook uiteraard graag met het transport van ADR goederen.

Tube Trailer verhuur

Holthausen Energy Points heeft haar eigen waterstof tube trailers deze zijn uiteraard ook beschikbaar voor huur voor onze klanten deze trailers kunnen in diverse grotes gehuurd worden uiteraard kunnen wij ook voor een vast maand bedrag het transport regelen inclusief tube trailer voor uw locaties.

Waterstof / Groengas pakketten

Holthausen Energy points heeft ook haar eigen waterstof / groengas cilinders en pakketten in beheer deze pakketten leveren wij in een huur construct aan onze klanten en vullen wij zelf af met duurzame waterstof of groengas deze pakketten en cilinders zijn volledig in eigen beheer.

MangneGas transport Nederland

In samen werking met MagneGas Nederland met haar productie locatie in Amsterdam verzorgen wij onder andere het transport van hun duurzaam geproduceerd gas vanuit Amsterdam in Nederland voor meer vragen over dit gas kunt u altijd contact met ons opnemen

Voor meer info neem gerust contact op

Contact